Frequenly Asked Questions
>FAQ's

Wat is ipsYlon? ipsYlon is een kleinschalig lo-fi festival, voor meer info klik op ipsYlon?

Wanneer is er weer een ipsYlon? Ieder jaar organiseren we twee maal een ipsYlon: een zomereditie; met acoustische muziek op een buiten lokatie én een electrische najaars/winter ipsYlon. Ook organiseren we af en toe een ipsYlon Movie Night waar vergeten cult classics en ander inspirerende films een tweede kans krijgen.

Wie zitten er achter ipsYlon? ipsYlon is ontsprongen uit de hoofden van twee vrienden die pannekoeken aan het bakken waren, snel daar nog wat andere vrienden enthausiast voor maakte en samen besloten hun gebrekkige kennis van en ervaring met muziekfestvals om te zetten in een aanvulling op het Leidse uitgaansleven.

Hoe kom ik in contact met de organistatie? Je kan ons per e-mail bereiken via ipsylon.nl@hotmail.com of via facebook

Kan ik ook wat doen voor/op ipsYlon? Tuurlijk alle hulp is welkom, mail ff wat je wil doen!

Er is iets mis met de website, waar kan ik dat melden? Ook gewoon mailen, we zijn geen van alle ervaren webdesigners, dus er kunnen fouten in de site zitten...

Waar is de Vrijplaats Middelstregracht? Middelstegracht 36 (dit is de niewe Bar&Boos) . Zie vrijplaatsleiden.nl

Waar is het Lichtpunt? Zoeterwoudsesingel 2; het eerste huis in het rijtje links van café De Tregter (bushalte Jan van Houtkade).

Waar is het openlucht theater in de Leidse Hout? Vanaf Leiden CS volg je de Rijnsburgerweg richting Oegstgeest, aan het eind rechtsaf over de Warmonderweg (deze leidt langs de Leidse Hout), net voor de rotonde rechtsaf een smal straatje genaamd de Poelgeesterweg in. Rechts hiervan vindt je een klein bruggetje dat je naar het Openlucht Theater voert.